Eflani eforum

Eflanililerin TEK buluşma noktası!!!
Sistem saati: Pzr Eyl 05, 2010 6:36 am

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Başlığa cevap ver  [ 13 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: EF-BİR-DER'den Eğitime Destek
İletiTarih: Pts Nis 07, 2008 4:26 pm 
www.eflanidernegi.org
Kullanıcı avatarı

Derneğimizden Eğitime Büyük Destek.

Sosyal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirdiği faaliyet ve düzenlediği proğramlarla hemşerilerimizin takdirini kazanan ve bir çok alanda ilkleri başaran derneğimiz, eğitim alanında bir ilki daha gerçekleştiriyor.
İlçemiz Eflani okullarında eğitim-öğretim gören başarılı öğrencileri İstanbul ve Çanakkale gezisine gotürüyoruz.
Eflani Atatürk İlköğretim Okulu ile kardeş kurum olarak ve okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere yaptığı yardımlarda eğitim alanında ilçemizde bir ilki gerçekleştiren derneğimiz , ilçemiz okullarında başarılı yaklaşık 100 öğrencimizi 2 gün sürecek olan İstanbul'un tarihi ve turistlik yerleri ile Çanakkale gezisine gotürüyor.
Derneğimiz ve Eflani Kaymakamlığı işbirliği ile 19-20 Nisan tarihlerinde 2 gün sürecek gezide, 19 Nisan'da İstanbul'a gelecek olan öğrencilerimiz; İstanbul'un tarihi ve turistlik yerleri gezdirilip, gece derneğimiz tarafından ağırlanarak, 20 Nisan tarihinde yine derneğimiz tarafından Çanakkale gezisine gotürüleceklerdir.

Fatih Mehmet ÜNAL
Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı:
İletiTarih: Pts Nis 07, 2008 9:42 pm 
Yönetici
Kullanıcı avatarı

Sakın kimse yanlış anlamasın ne Ef-Bir-Der nede EF-DER üyesiyim ama Dernekçilik deyince benim aklıma gelen şeyler bunlar değil sadece.
Dernekçilik demek sadece eğlence yada gezi düzenlemek demek değildir benim bildiğim.
Tabiki bu tür sosyal aktifitelerde yapılması gerek ama Eflani'nin ve Eflani'lilerin makus talihini yenmesi için bundan çok daha farklı çok daha büyük projelere imza atmaları gerek
Derneklerimizin ama şu ana kadar ne yazikki böyle bir faaliyet göremedik kendilerinden.
Gerçek anlamda ne Ef-Bir-Der nede EF-DER dernekçilik yapmıyo bana göre.
Bugüne kadar bazı şeyler yapılmamış tamam ama umuyorum ve diliyorum bundan sonra yapılır.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı:
İletiTarih: Pts Nis 07, 2008 9:54 pm 
www.eflanidernegi.org
Kullanıcı avatarı

Evet, bahsettiğiniz sadece dernek faaliyetleri, gezi vb. faaliyetler olmamalı kısmı doğrudur, faaliyetlerimiz incelendiğinde görülecektirki dernek faaliyetlerimiz sadece gezilerle sınırlı değildir.

Eflaninin makus talihini yenecek projelerimizde mevcuttur, gerek Fakülte açılması için düzenlemiş olduğumuz imza kampanyası, gerek AB proje geliştirme komisyonumuz buna en iyi örnektir.
Dernek faaliyetlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi almak için sadece gezi haberi okunarak yorum yapılması yanlış olacağı için, tüm faaliyetlerimiz incelenerek yorum yapılması yorumlarımızın daha isabetli olmasını ve tesbitlerimizi doğru yapmamızı sağlayacaktır.

Tüm faaliyet ve projeleri bir kenara bıraksak dahi, bu güne kadar yapılmamış olan bu geziler bile başlı başına bir sıçrama, bir başlangıçtır.

Fatih Mehmet ÜNAL
Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı:
İletiTarih: Pts Nis 07, 2008 10:02 pm 
Yönetici
Kullanıcı avatarı

Hem Ef-Bir-Der hemde EF-DER'in yapmış oldukları bütün faaliyetleri elimden geldiğince inceliyorum merak etmeyin.
Bunlar sadece sıçrama ve başlangıçsa sorun yok Sayın Fatih Mehmet Ünal. ;)
Umarım ve dilerim çok yükseklere sıçrarsınız.
Çünkü Derneklerin çok yukarıları çıkmış olmaları Eflani adına bişiler yapılması demektir.
Bundan da rahatsızlık duyacak falan değilim aksine gitmemiş görmemiş bir Eflani'li olarak olsada bu benim hoşuma gider.
Tek istediğim Eflani ve Eflani'liler adına gerçekten bişiler yapılmasıdır.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: ...
İletiTarih: Sal Nis 08, 2008 11:19 am 
Eforumun olmazsaolmazı
Kullanıcı avatarı

Derneklerin daha büyük projelere imza atabilmeleri için desteğe ihtiyaçları vardır. Eflanililer olarak üzerimize düşeni yapıyor muyuz acaba? İlk önce üye olarak ilk adımı atabiliriz. Sadece beklersek kim ne yapıyor diye; Eflani için hiçbirşey yapılamaz. Bize bizden başka yar olmaz.

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı:
İletiTarih: Sal Nis 08, 2008 1:57 pm 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

ultrAslan yazdı:
Hem Ef-Bir-Der hemde EF-DER'in yapmış oldukları bütün faaliyetleri elimden geldiğince inceliyorum merak etmeyin.

ultraslan kardeşim.
işte Eflani bu güne kadar hep bundan kaybetti, hep birilerinden beklendi hizmet, kimse taşın altına elini koymadı, herkes birileri yapsada izlesek diye baktı.
bizler derneğe sahip çıkar, toplumsal güç olabilirsek bir şeyler yapılır, sadece derneklerin varlığı bir şey yapmaz, bizlerin üye olması, aidat ödemesi, destek olması gerekir.
hep birlik olur, bu kurumların altında birleşirsek işte o zaman gerçek manada bir şeyler yapılır.
Eflanili isek ve hizmet bekliyor isek önce kendimiz taşın altına elimizi sokmalıyız, yerimizden kalkıp dernek merkezine giderek üye olup aidatlarımızı ödeyerek bu birlikteliklere destek vermeliyiz

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı:
İletiTarih: Sal Nis 08, 2008 2:45 pm 
Yönetici
Kullanıcı avatarı

Dernekçi arkadaşlar gaza geldi birden.
Sizde bu forumda yazı yazmak için böle bir şeyin olmasını bekliyodunuz sanırım.
Yoksa sizin gibi değerli dernekçi arkadaşlarımızdan mahrum kalıyoruz.
Lütfen kendinizden mahrum bırakmayın bizleri sizden rica ediyorum.
Dernek konusuna gelince şimdi iki tane dernek var biri Ef-Bir-Der biride EF-DER hangisine üye olmam gerek benim onuda söleyin madem taşın altına elimizi koymamız gerekiyomuş.Koyarız bizde.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı:
İletiTarih: Sal Nis 08, 2008 5:30 pm 
Yönetici
Kullanıcı avatarı

ultrAslan yazdı:
Dernek konusuna gelince şimdi iki tane dernek var biri Ef-Bir-Der biride EF-DER hangisine üye olmam gerek benim onuda söleyin madem taşın altına elimizi koymamız gerekiyomuş.Koyarız bizde.

Kastamonularda kabul ediliyor mu bu arada ben bi form doldurmuştum ama cep telefonuma bir mesajdan başka birşey gelmedi kabul mü edilmedim habersiz miyim bende bunu anlamadım!

BAŞ DÜŞERSE TAŞA GELİR!

DÜNYA VE CEHENNEM BENİM OLSA
DÜNYAYI KİRAYA VERİR,
CEHENNEMDE YAŞARIM!

AaaAAaaAAAaaaAA Sonra DeXTeR'ın imzasında resim yok demezler mi ??

Resim

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: ...
İletiTarih: Çar Nis 09, 2008 8:45 am 
Eforumun olmazsaolmazı
Kullanıcı avatarı

ultrAslan yazdı:

Siz o elinizi yormayın taşın altına sokmak için.
Siz böyle alaycı tavırlara devam edin ultraslan bey. Siz ve sizin gibiler oturdukları yerden sadece çay kaşığı gibi ortalığı karıştırırlar. Bizim zaten sizin gibi üyelere ihtiyacımız yok. Siz zannediyorsunuz ki yapılan üyelikler veya faaliyetler dernek için yapılıyor. Bunu bile anlayamadıktan sonra size cevap versem nolur vermesem nolur

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı:
İletiTarih: Çar Nis 09, 2008 12:15 pm 
Yönetici
Kullanıcı avatarı

serife yazdı:
Siz o elinizi yormayın taşın altına sokmak için.
Siz böyle alaycı tavırlara devam edin ultraslan bey. Siz ve sizin gibiler oturdukları yerden sadece çay kaşığı gibi ortalığı karıştırırlar. Bizim zaten sizin gibi üyelere ihtiyacımız yok. Siz zannediyorsunuz ki yapılan üyelikler veya faaliyetler dernek için yapılıyor. Bunu bile anlayamadıktan sonra size cevap versem nolur vermesem nolur

Sakin olun lütfen Şerife Hanım.
Bu ne şiddet ne bu öfke. :?
Ne demek alay etmek.
Yanlış anlaşıldımsa özür dilerim hem sizden hemde diğer dernekçi arkadaşlardan.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı:
İletiTarih: Çar Nis 09, 2008 11:14 pm 
Eforumun bağımlısı
Kullanıcı avatarı

ultrAslan yazdı:
Sakın kimse yanlış anlamasın ne Ef-Bir-Der nede EF-DER üyesiyim ama Dernekçilik deyince benim aklıma gelen şeyler bunlar değil sadece.
Dernekçilik demek sadece eğlence yada gezi düzenlemek demek değildir benim bildiğim.
Tabiki bu tür sosyal aktifitelerde yapılması gerek ama Eflani'nin ve Eflani'lilerin makus talihini yenmesi için bundan çok daha farklı çok daha büyük projelere imza atmaları gerek
Derneklerimizin ama şu ana kadar ne yazikki böyle bir faaliyet göremedik kendilerinden.
Bugüne kadar bazı şeyler yapılmamış tamam ama umuyorum ve diliyorum bundan sonra yapılır.

şair kardeş aklına gelenler bunlar olşaydı üzülürdüm esasen. lakın daha buyuk projelere imza atmak için 2 şey gerekli . fikir ve maddiyat...
herkesten para istenebilir ama fikir istenemez. eflani için eflanili için fikirleriniz varsa mevcut derneklerle paylaşinn olmadı begenmediniz bi dernek de siz kurunn. ve hizmette rekabet olşun ki kalite artşınn

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı:
İletiTarih: Per Nis 10, 2008 8:55 am 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

adem2007 yazdı:
ultrAslan yazdı:

şair kardeş aklına gelenler bunlar olşaydı üzülürdüm esasen. lakın daha buyuk projelere imza atmak için 2 şey gerekli . fikir ve maddiyat...
herkesten para istenebilir ama fikir istenemez. eflani için eflanili için fikirleriniz varsa mevcut derneklerle paylaşinn olmadı begenmediniz bi dernek de siz kurunn. ve hizmette rekabet olşun ki kalite artşınn

adem2007 iyi hoş söylemişsin ama
unutmaki meyve veren ağaç taşlanırmış ;)
ultraslan derneklere katılıp o güzel fikirlerini paylaşır, Eflani ve Eflanili için azcıkta olsa emek ve zaman harcarsa bir şeyler yapmak için uğraş verenleri kim taşlayacak :lol:

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı:
İletiTarih: Cum Nis 11, 2008 7:56 pm 
Yönetici
Kullanıcı avatarı

Böle düşündüğün için üzüldüm ünal78.
Artık bişi demiyorum.
Allah yolunuzu açık etsin.
Umarım ilerlediğiniz yolda muhaffak olursunuz.
Eflani ve Eflani'liler için bişi yapanları sizin düşündüğünüzün aksine alkışlarım ben.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Başlığa cevap ver  [ 13 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Arama: